Boerderij accommodatie

Boerderij accommodatie

Een boerderij accommodatie, zo zou u de woongelegenheden van Erve de Greve ook kunnen noemen. Deze verbouwde boerderij biedt u een landelijk, boerenleven met alle luxe die u gewend bent. De boerderij accommodatie is volledig gemoderniseerd en van alle gemakken voorzien. Wilt u ook eens verblijven op een boerderij, dan heten wij u van harte welkom bij Erve de Greve.

Boerderij accommodatie voor breed publiek

Wanneer u bij een boerderij accommodatie alleen denkt aan een leuke plek voor een weekendje met uw familie of vrienden dan doet u deze prachtige accommodatie tekort. Daarnaast bevindt zij zich in een zeer ontspannende omgeving waar u even helemaal weg bent van de drukte van alledag.

Boerderij accommodatie in hedendaagse stijl

Een boerderij accommodatie in hedendaagse stijl dat is de juiste omschrijving bij de prachtige accommodatie die Erve de Greve u aanbiedt.
U voelt zich al snel thuis in een van de woongelegenheden. Alle woongedeelten zijn voorzien van moderne meubels en ook de badkamer is modern en ruim ingericht. U geniet in stijl van het boerenleven wanneer u bij Erve de Greve verblijft.

Een week of weekend ‘de boer op’? Het kan allemaal in de boerderij accommodatie van Erve de Greve.
Klik hier voor meer info over de accommodatie
Wilt u graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.
Wilt u graag weten wat deze prachtige accommodatie kost? Klik dan hier voor onze prijslijst.

Translate »