De boerderijwoning

Een boerderijwoning met historie

De Boerderijwoning is ideaal gelegen aan de rand van het dorp. Rondom weilanden met voornamelijk paarden waar u vanuit de keuken of de woonkamer mooi zicht op hebt!. Deze heerlijke ruime 5-persoonswoning is gelegen aan de hoofdweg.

Hoe oud onze boerderij precies is weten we niet, maar hij stond er in ieder geval al in 1600. In 1995 is hij grondig verbouwd. Van de vroegere deel, waar de koeien stonden, en de hooizolder is een nieuwe woning gemaakt. Het oude gedeelte is ook aangepast, maar het authentieke karakter van het verblijf is gehandhaafd. In dit gedeelte verblijft u.

De boerderijwoning is een voormalig boerenbedrijf. Veel is hier misschien niet meer van te merken dan alleen de oude schuren op het erf en de weilanden rondom met paarden. Wel is de sfeer van vroeger terug te vinden in de boerderijwoning.
Hier treft u nog het oude kabinet in de woonkamer, evenals een oude schouw.

De boerderijwoning ademt veel sfeer uit maar is aangepast aan deze tijd. Zo is er in de hele woning gratis wifi.

Aanzicht boerderijwoning
Boerderijwoning met rieten dak
sdr
Weiland bij de Boerderijwoning

Indeling woning

  • Hal met entree.
  • Keuken is voorzien van inventaris en uitgerust met een oven, koel/vrieskast, vaatwasser, 4 pits kookplaat, afzuigkap, koffiezetapparaat en waterkoker, combi-magnetron, senseo koffiezetapparaat. In deze keuken staat een tafel die desgewenst kan worden uitgeschoven zodat er met gemak 8 personen kunnen zitten.
  • Woonkamer met 1 bank en vier luxe fauteuils, salontafel, digitale televisie met DVD speler, radio met CD speler, een mooi kabinet, kast met glasservies
  • Wasruimte met wasmachine, droogrek, strijkplank.
  • Doucheruimte met douche en wastafel
  • WC
  • Slaapkamer 1 heeft een tweepersoons bed en een eenpersoonsbed. Daarnaast staat er een kledingkast, een stoel en twee nachtkastjes. Alle bedden zijn voorzien van eenpersoons dekbedden en kussens.
  • Slaapkamer 2 heeft een tweepersoons bed. Daarnaast een kleine hangkast. Ook hier eenpersoons dekbedden en kussens.
  • In de gehele woning is Wifi aanwezig.
sdr
sdr
dav
dav

De boerderijwoning is ideaal voor mensen die rust zoeken, maar ook zeer geschikt voor gezinnen met kleine kinderen.

U heeft de beschikking over een ruime tuin. Tuinmeubelen zijn aanwezig. Daarnaast is er voor de kinderen een grote trampoline, een zandbak, een kleine glijbaan en wip. Onze boerderijwoning is gelegen aan de rand van het dorp. Rondom weilanden met voornamelijk paarden waar u vanuit de keuken of de woonkamer mooi zicht op hebt! Wilt u een boodschap doen, dan is op ca. 300 meter een grote supermarkt en ook het centrum van Wierden is met ca. 1,5 km een leuke wandeling.

Translate »