Groepsaccommodatie Twente

Groepsaccommodatie Twente

Op zoek naar een groepsaccommodatie in de Twente? Dan bent u bij Erve de Greve groepsaccommodatie op het juiste adres. U kunt vanuit een luxe, modern gerenoveerde woning, Twente met al haar moois gaan verkennen.
De provincie staat bekend om zijn groene ruimtes en hartelijke bevolking. Dit zijn precies de punten waarop de Greve haar groepsaccommodatie in het mooie Twente heeft ingericht.
Uw groepsaccommodatie is ruim ingericht met authentieke meubels en accessoires en geeft u hiermee een warm onthaal.

Groepsaccommodatie Twente in groene omgeving

Een groene omgeving, dat wordt u direct duidelijk wanneer u verblijft in deze groepsaccommodatie in de Twente. Midden tussen de weilanden met daarin koeien, paarden en zo nu en dan zelfs een ree, bent u een met de natuur. U hoeft als groep niet veel meer mee te nemen dan een goed humeur en een goede conditie wanneer u de omgeving ‘actief’ wilt verkennen. De prachtig opgezette wandel- en fietsroutes laten u letterlijk stapsgewijs kennis maken met deze provincie.

Groepsaccommodatie Twente met luxe voorzieningen

De Greve draagt met haar groepsaccommodatie in Twente bij aan een heerlijk verblijf in de groene omgeving die deze provincie biedt. De boerderijwoning beschikt over meerdere slaapkamers en 1 badkamer. Het moderne interieur, de ruimtes in en om de verblijven, de Greve heeft overal aan gedacht. Wilt u er als groep Twente verkennen maar wilt u niet inleveren op luxe? Dan nodigen wij u van harte uit in de groepsaccommodaties in Twente die de Greve rijk is.

Op ontdekkingstocht in Twente? Kom tot rust in de groepsaccommodaties van Erve de Greve.
Klik hier voor meer info over de accommodatie
Wilt u graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.
Wilt u graag weten wat deze prachtige accommodatie kost? Klik dan hier voor onze prijslijst.

Translate »