Logeerboerderij

Logeerboerderij

Logeerboerderij voor een uw vrienden of familieweekend? De volledig gerenoveerde boerderij van erve de Greve is een uniek stukje Twente. Deze grote boerderij is voorzien van alle hedendaagse faciliteiten en bied ruimte aan 5 personen.

Logeerboerderij in Wierden

Een prachtige logeerboerderij in Wierden, een gezellige en gemoedelijke woonplaats in Twente.

Wanneer u naast het logeren in deze logeerboerderij graag op stap gaat, bieden Wierden en omgeving een gevarieerd aanbod van zowel inspannende, als ontspannende uitstapjes aan.
Al fietsend of wandelend de omgeving rondom deze boerderijwoning verkennen? Deze landelijk gelegen accommodatie laat u de puurheid van de natuur ervaren.
Daarnaast kunt u kiezen voor het ontdekken van de in Wierden en omgeving o zo bekende weggetjes. Dit kunt u alleen doen, of onder begeleiding van een gids.

Logeerboerderij voor diverse groepen

Erve de Greve in Wierden is in het bezit van een logeerboerderij voor kleine groepen. Weekendje weg met vrienden of familieweekend? Deze logeerboerderij is compleet, hedendaags en van alle gemakken voorzien. Rondom de accommodatie is voldoende te beleven. Dit alles afhankelijk van de groep waarmee en het doel waarom u verblijft.

Translate »