Vakantieboerderij

Vakantieboerderij

Vakantieboerderij de Greve is een voormalig boerenbedrijf, en de perfecte vakantieboerderij om een heerlijk weekend of midweek in te vertoeven. In een landelijke omgeving vindt u een prachtige gerenoveerde boerderij met 2 woongedeeltes. 1 voor de huidige bewoners en een gedeelte waar u met uw familie verblijft. De vakantieboerderij is in authentieke staat gebleven maar is ook voorzien van de moderne gemakken. U komt volledig tot rust in deze heerlijke vakantieboerderij met de uitzonderlijk mooie omgeving van Wierden.

Vakantieboerderij voor groepen tot 5 pers. en families

Deze vakantieboerderij is van alle gemakken voorzien en biedt plaats aan groepen.

U kunt deze vakantieboerderij boeken voor bijvoorbeeld uw familieweekend,  De omgeving leent zich bij uitstek voor buitenactiviteiten. Vanwege de ruime opzet is er voldoende plaats om als groep actief te zijn of om juist even een moment tot uzelf te komen.

Vakantieboerderij in landelijke omgeving

Deze boerderij ligt in de landelijke omgeving van Overijssel, Door de prachtige, groene omgeving waant u zich een met de natuur.  Bent u op zoek naar een combinatie van rust met daarnaast de optie tot een actieve vakantie, te denken aan wandelen fietsen of diverse uitstapjes in de omgeving, dan bent u bij de Greve aan het juiste adres.

Boerderijwoning de Greve biedt u de rust waarnaar u op zoekt bent maar geeft u ook de gelegenheid om de omgeving op een actieve manier te ontdekken.
Klik hier voor meer info over de accommodatie
Wilt u graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Translate »